Ce va urma…

Azi dimineata Proconsulul s-a consultat cu guvernatorul nativ (au vorbit probabil in germana) si a trasat niste linii directoare. Probabil ca in mod deliberat a fost destul de ambiguu pentru ca bastinasul parea la consultari destul de dornic sa nu iasa din indicatii dar se misca cu teama ca sa nu greseasca. Treaba lor. Ce va urma pentru noi in viitorul apropiat? Cam asta:

  1. Destructurarea PSD – Pentru Stapanii Sistemului (deci si ai tarii) PSD-ul pare a fi considerat un risc prea mare. Chiar si asa slugarnic cum e, condus de papusi precum Zgonea si Dragnea, PSD-ul starneste o frica surprinzatoare. Probabil prin laboratoare se lucreaza la un partid conservator cuminte care sa preia electoratul conservator al PSD. Cam in cheia asta vad reactivarea lui Marian Munteanu.
  2. Refondarea PNL- Iarasi PNL-ul asa cum se prezinta acum nu este suficient de „pe linie”. „Tinerii frumosi si liberi” il vor prelua probabil in anul ramas pana la alegeri.
  3. Continuarea atacurilor la Biserica Ortodoxa astfel incat sa nu mai poata critica starea de lucruri. BOR va fi conditionata cu plata salariilor, cu amenintarea taierii fondurilor de la buget, cu scoaterea unor dosare pe piata, si multe altele.
  4. Introducerea probabil a votului electronic, chestiunea ideala pentru a transforma democratia intr-o comedie bufa. Sistemul nu mai vrea alegeri ca alea din toamna lui 2009.

Mai incolo? Dumnezeu cu mila… Solutii? Personal nu vad decat una scoasa tot de licurici in anii 50. Duck and cover! Pentru cel putin un deceniu!

Reclame

Etichete:,

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: