Un tovaras pe numele lui de familie…

S-au incheiat si alegerile europene. In Romania, tara lui rasu-plansu, toti au pierdut, chiar si PSD-ul care visa la un scor cu 4 in fata.

Pana cand se vor trage concluziile iar asa zisa clasa politica va face jocurile, cred ca absolventul de istorie Crin Antonescu ar trebui sa mediteze la modul in care desi te crezi (sa chiar esti) la un moment dat un personaj politic care ocup functii importante, iar peste nici doua deceneii lasi cel mult o nota in memorii si niciuna in cartile de istorie.

Citind memoriile lui Hrusciov, am gasit o referire la « tovarasii » romani care erau in carti in anii 60. Printre ei, mentioneaza « un tovaras al carui nume de familie era Apostol ».  Va spune ceva numele asta? Daca da, ganditi-va rapid la cati dintre cunoscutii dumneavoastra stiu exact cine a fost personajul respectiv.

 Cred ca peste cativa ani, diversi politicieni occidentali vor povesti despre vizitele lor din Bucuresti :”mai era si un domn, acolo pe nume Crin”.

 
PS Imi pare rau ca dl Capsali a luat doar vreo 50.000 de voturi dar  trebuie sesizat faptul ca a fost atacat din toate partile : de portalul In Linie Dreapta, de fostii prieteni de la Rost, de Romania Libera. De fapt PSD-ul nici nu l-a considerat un adversar ci tot asa zisa dreapta…

 

Reclame

Etichete:,

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: