Acum 152 de ani aparea pe harta lumii entitatea numita Romania. Nu stiu ce gandeau sau la ce sperau oamenii de atunci pentru viitor. In orice caz sunt convins ca nu-si imaginau ca va deveni tara nevropata de azi, in care moartea tragica a doi oameni, un barbat matur si o femeie tanara care avea viata inainte, va deveni prilejul pentru cele mai scarboase reglari de conturi.

Mi-e rau asa cum nu mi-a mai fost de multa vreme si mi-e greu sa scriu. Azi voi merge la biserica, ma voi ruga pentru sufletele celor doi adormiti si pentru prima data in viata ma voi ruga la Dumnezeu sa pedepseasca sacalii si hienele care au incercat sa profite de tragedie.

Reclame

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: