Alti tampiti…

Am mai spus ca presa romana merita sa se duca naibii… Iata ca nici site-urile de stiri nu sunt mai breze decat aproape raposatele ”organe de presa” pe hartie:

Washington Post publica viziunea unui blogger egiptean asupra conflictelor din Orientul Mijlociu. Discutabila poate dar interesanta. Uitati aici, daca sunteti interesati:

Bun, nu putea lipsi unul din site-urile „de stiri” din Romania care preia harta, trage un comentariu urechist si gata „stirea”

http://www.ziare.com/international/siria/harta-conflictului-din-orientul-mijlociu-pe-intelesul-tuturor-1253755

„Autorul” traduce „Lebanese” cu „libieni” si spune ca administratia Obama sprijina Fratia Musulmana si se opune generalului Sisi in conditiile in care bloggerul egiptean spunea ca „it has no clue” adica nu stie nimic despre (ma indoiesc ca e asa, dar asa considera omul).

Asta e presa online de limba romana! Baieti ramaneti la circul politicii romane si lasati chestiile astea grele ca limba engleza si afacerile internationale…

PS Nu mai stiu daca site-ul asta sau altul (nici nu conteaza prea mult) a „publicat” un articol referitor la situatia din Georgia (tara din Caucaz, care s-a razboit cu rusii in 2008) si l-a ilustrat cu o harta a statului american Georgia (cel despre care scria Margaret Mitchell in „Pe aripile vantului”).

Singurul lucru bun este ca si atunci si acum s-au gasit cititori care sa le atraga atentia asupra prostiilor comise, dovada ca nu ne-a tampit de tot subcultura promovata agresiv de prin 95-96…

Reclame

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: