Presa romana…

Presa romana merita sa moare. Si nu regret asta niciun pic. Acum 20 de ani citeam Romania Libera (am citit ziarul aproape zilnic, pana in 1996) si, desi era un pic prea militant pentru gustul meu, il apreciam.

Timpurile au trecut presa s-a schimbat, dar din cand in cand mai citesc Romania Libera. Azi deschid si vad titlul « SCANDAL (n.m. majusculele sunt de la autor) la Cluj-Napoca: Protest faţă de decorarea fostului comisar european Verheugen ». Articolul vorbeste despre Verheugen, rolul sau in negocierea extinderii UE, zvonurile privind tablourile primite de la Nastase si ni se reaminteste despre dosarul cu Matusa Tamara.

NIMIC despre scandalul de la Cluj sau motivele pentru care protestau studentii, noroc cu doua fotografii in care se vedeau studentii care condamnau faptul ca Verheugen este lobby-ist pentru gazul de sist. Una chiar avea o inscriptie haioasa « Frack yourselef » (fractureaza-te singur, aluzie la tehnica fracturarii hidraulice).

Halal presa !

 

 

Reclame

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: