Vocea Rusiei si noul jihad intern

Nu am mai scris multa vreme deoarece evenimentele din decembrie incoace nu au meritat atentia. Guvernul Ponta inscaunat previzibil dupa alegerile din decembrie a venit cu un program identic cu al lui Boc si MRU, FMI-ul ne-a luat previzibil la palme, iar cei trei titulari ai puterii se harjonesc la fel de previzibil.

Insa flegmele dintre securistii autohtoni au declansat un razboi care a iesit mai umflat decat era prevazut.

Eeei si Vocea Rusiei (in limba romana, desigur) arunca pe piata o diversiune de zile mari

http://romanian.ruvr.ru/2013_02_14/Razboi-civil-in-serviciile-secrete/

O analiza care contine ceva adevar (lupta dintre clanurile securisto-mafiote de la noi) , oleaca de diversiune (clanul prezidential nu ar mai fi aparat de Washington) de a picat in capcana si un ziarist experimentat precum Cornel Nistorescu si mult dispret fata de Romania si romani (portretizati ca niste cretini care nu-si dau seama ce li se intampla).

Analiza contine exact doza potrivita din fiecare ingredient asa ca materialul trebuie citit de cateva ori pentru a le vedea. In plus este si bine scris se vede ca autorul a avut acces la surse extra-jurnalistice. Rar vezi un astfel de articol in presa noastra ea insasi parte la hinghereala dintre clanuri care are loc in Romania.

Interesant este faptul ca tulburarile astea au loc exact in momentul in care la Chisinau, Alianta non-comunista se destrama iar R. Moldova se pregateste sa se intoarca in sfera de influenta rusa. Nu spun ca ar fi o legatura directa intre evenimente, dar al naibii le pica de bine patronilor Vocii respective…

Reclame

Etichete:

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: