Postaci

Nu am dat o mare importanta campaniei electorale pentru că nu am detectat vreo diferenţă esenţială între cele două famiglii politice care se concurează în alegeri. PP DD nu votez pentru că mă respect, iar UDMR nu votez după ce m-am convins în vară că etnicii maghiari ascultă respectuos de premierul lor de suflet, Viktor Orban, iar loialitatea lor faţă de patria valahă pur şi simplu nu există.

Am descoperit însă citind comentariile la diverse articole (partizane, într-un sens sau altul) postacii. Doar pe ai unui partid, PD-L pentru că au un modus operandi uşor de identificat. Un simpatizant al lui Traian Băsescu, dl Şuţu, a publicat în iarnă un post care dovedea asta

http://sutu.ro/academia-de-cretini/pdl-angajeaza-postaci-cretini-dovada/

În ce mă priveşte, am descoperit într-o oră alte trei posturi scrise de simpatizanţi/membri/ salariaţi PDL. Daţi pe google search:

„Trebuie sa fii complet imbecil sa detesti un partid in care maximum 10% sunt posibil corupti”

„ARD trebuie sa explice ca Stinga (usl) ii reprezinta doar pe marii corupti si marii infractori, care au devalizat tara”

„Candidatii ARD, pentru ca nu au dosare penale si nu isi propun sa fure, nu sunt disperati sa cistige alegerile.”

Tristă campanie. În 90 măcar exista inventivitate „Cine-a stat cinci ani la ruşi / Nu poate gândi ca Bush” ( pentru cei mai tineri, senior nu W) sau aia tare a feseniştilor „Noi nicicând nu vom vota cu dolari Kent şi cafea!”. Pe când în 2012 cu atâta tehnică la dispoziţie doar un banal copy paste? Slăbuţ!

Reclame

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: