Liniste! Vorbeste Poarta!

Ma rog, una dintre ele. Guido Westervelle, Mare Vizir al Germaniei, ne da instructiuni:

 

 

Bucureşti, 30 iul /Agerpres/ – Ministrul de externe german, Guido Westerwelle, a declarat luni, după anunţarea rezultatelor preliminare ale referendumului pentru destituirea preşedintelui Traian Băsescu, că face apel la toate forţele politice din România să înţeleagă referendumul ca pe o şansă a unui nou început din punct de vedere politic, informează un comunicat al ambasadei Germaniei la Bucureşti.

‘Fac apel la toate forţele politice din România de a înţelege rezultatul referendumului, care începe să se contureze, ca pe o şansă a unui nou început din punct de vedere politic. În pofida tuturor dezacordurilor existente, acestea vor trebui să regăsească acum calea către o colaborare constructivă în interesul României şi al cetăţenilor români’, apreciază şeful diplomaţiei germane.

De asemenea, se mai menţionează în comunicatul citat, Guido Westerwelle crede că ‘diferenţele de opinie trebuie clarificate şi soluţionate în cadrul procedurilor şi instituţiilor democratice’.AGERPRES/(AS-Florin Ştefan)

Redactori: /fls/fls | ID: 2741967 | Data: 2012-07-30 17:26:11 | Slug: Germania-referendum-politic

 Cum s-ar traduce asta? Eu as spune asa: „Gata, bai aborigenilor v-ati jucat destul, acuma treceti frumos in rand si impacati-va ca avem alte treburi in Gross Deutschland, pardon UE”.

Ca nu se spune cum s-ar putea cineva reconcilia cu un personaj care face spume la gura, care deja zangane catusele la rivalii lui si care inlatura cu un gest 7 milioane de voturi impotriva lui, nu mai comentez. 

Ăsta e din aceeaşi familie politică cu PNL-ul dacă nu ştiaţi. Staţi sa vedeţi când încep tovarăşa Merkel şi ceilalţi.

Reclame

Etichete:

About Radu

Sunt nascut la finele anilor '60 (NU la comanda, dimpotriva) am copilarit in Romania anilor 70 (suportabil), am crescut in cea a anilor 80 (oribil) si m-am maturizat in tranzitia din anii 90 (bulversant si foarte frustrant dar oricum mai bine decat perioada precedenta). In anii 2000 au venit copiii si, trecand de jumatatea vietii, ma intreb incotro ne indreptam. Nu am raspunsuri; incerc si eu sa ghicesc pornind de la materialul furnizat de experienta si de ceea ce se petrece azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

etimpu.com | Amintiri din Trecut

Blog Nostalgic , Amintiri din Copilarie , Amintiri din Epoca de Aur

%d blogeri au apreciat asta: